Project

Wonen aan de Top

Per direct wonen in een 'Skyhouse' met uitzicht over een historische stad en het prachtige IJsselmeer? TOREN is een markante woontoren in Hoorn en biedt luxe appartementen variërend van 70 m² tot 148 m² met welkomstbalie en loungehoek, parkeergarage en groene binnentuin, vlakbij de snelweg en op loopafstand van het station. De appartementen zijn volledig afgewerkt en dus per direct bewoonbaar. Er zijn nog maar 8 woonkansen! Nog niet toe aan wonen in een appartement? Dan kunt u eerst verhuren en straks zelf lekker wonen....

De entree is het visitekaartje van Toren, zowel binnen als buiten. Stap binnen in uw eigen woontoren alsof u een hotel binnen stapt, de uitstraling is warm en luxe. Er is een welkomstbalie waar de huismeester u verwelkomt, een loungehoek en koffiecorner. Heet familie en vrienden welkom in de lobby van de Toren. Met één van de twee liften of via het trappenhuis kunt u uw appartement bereiken. Parkeren kunt u, op uw eigen parkeerplaats, in de parkeergarage.
Toren: Een warm welkom, elke dag opnieuw.

 

'Een handvol appartementen 'on top of the world', met adembenemend uitzicht is nog beschikbaar voor u'.

'Guido Scholtens, Directeur Scholtens groep'

HET ONTWERP
Op de drempel van het oude stadscentrum is TOREN de nieuwe stadspoort van Hoorn. Op deze locatie en in dit iconische gebouw woon je bepaald niet anoniem. Project Toren is de oude stad in een nieuwe gedaante. De inspiratie wordt verbeeld in kleurgebruik, materiaal en ornamentiek. De oude pakhuizen en notabele panden van de oude binnenstad zijn gestileerd in de gevels van het complex door de toepassing van glans, de naturel kleuren en accenten van de oude galjoenen van de VOC.

Balkon

Terras

Metselwerk

Zonnepanelen

'Het gevarieerde gevelbeeld zorgt voor karakteristieke appartementen.'

'Maarten Overtoom, GEO Architecten'

Bekijk onderstaande video en zie de bouw van de Toren

 

GLOSSY
Hieronder kunt u de glossy van Toren bekijken. Om door de brochure heen te bladeren, kunt u op de afbeelding hieronder klikken.