Project

WONEN IN TOREN

Wonen in een 'Skyhouse' met uitzicht over een historisch stad en het wijdse IJsselmeer? TOREN is een markante woontoren in Hoorn en biedt luxeappartementen variërend van 70 m² tot 313 m² met welkomstbalie en loungehoek, parkeergarage en groene binnentuin, vlakbij de snelweg en op loopafstand van het station.

'Het begon bij een ontdekking: Opeens was daar een fantastisch gelegen terrein, met bouwbestemming, dat al 10 jaar leeg lag. Het voelde alsof we een geheime plek in de stad hadden gevonden.'

'Guido Scholtens, Directeur Scholtens groep'

HET ONTWERP
Op de drempel van het oude stadscentrum wordt TOREN straks de nieuwe stadspoort van Hoorn. Op deze locatie en in dit iconische gebouw woon je bepaald niet anoniem. Project Toren is de oude stad in een nieuwe gedaante. De inspiratie wordt verbeeld in kleurgebruik, materiaal en ornamentiek. De oude pakhuizen en notabele panden van de oude binnenstad zijn gestileerd in de gevels van het complex door de toepassing van glans, de naturel kleuren en accenten van de oude galjoenen van de VOC.

Balkon

Terras

Bouw

Zonnepanelen

'Het gevarieerde gevelbeeld zorgt voor karakteristieke appartementen.'

'Maarten Overtoom, GEO Architecten'

GLOSSY
Hieronder kunt u de glossy van Toren bekijken. Om door de brochure heen te bladeren, kunt u aan de rechterkant op het witte pijltje > klikken.

'De modelwoning bezoeken of een woning met VR-bril bekijken?'

Maak een afspraak